Es Saig de Manacor

Blog del Centre d'Informaciˇ Jove de l'Ajuntament de Manacor. Agenda sobre educaciˇ, oci i cultura. Informaciˇ jove


Carnaval a Manacor

infojovemanacor | 08 Febrer, 2007 17:44

Darrers dies
-15 de febrer, dijous llarder, a partir de les 17.30 h
Rueta
A la zona de vianants del centre
Amb actuacions i espectacles itinerants

-17 de febrer. Dissabte, a partir de les 20 h
Rua
Concentració a Na Camel·la (davant sa Graduada); les fresses aniran per amuny cap a Jordi Caldentey, Amargura, entraran pel Palau i aniran fins a sa Bassa, després, i a tota la zona de vianants, començarà:
LA MILLOR FESTA DE CARNAVAL DE MALLORCA!
Amb actuacions musicals, espectacles itinerants i paradetes per poder sopar

ESTOMIart. Exposiciˇ a la Torre de ses Puntes de Manacor

infojovemanacor | 02 Febrer, 2007 12:40

Fins al 25 de febrer de 2007, a la Torre de ses Puntes de Manacor

Horari: cada dia, de les 18.30 a les 20.30 h

Dissabte 27 de gener s’inaugurava a la Torre de ses Puntes “ESTORMIart”, una proposta impulsada des de l’Ajuntament de Capdepera amb motiu de declarar l’any 2005 com Any de la Llata, que ha plantejat a un significatiu grup d’artistes nascuts o residents a Mallorca que fessin un intervenció sobre una estormia, un “coixí cilíndric de cuiro o de llatra de palma ple de palla que serveix com a seient”.

El projecte conjuga la difusió de l’obra de palma amb el concepte artístic, i això li transfereix el nou concepte d’objecte-art i, fins i tot de disseny emocional, que és el que fa que uns objectes quotidians ens agradin i d’altres ens deixin indiferents. Al mateix temps, s’assoleix l’objectiu de fomentar el coneixement i la difusió dels diferents aspectes que configuren la realitat local al voltant de la llata, de retre homenatge a la gent que ha dedicat tota la seva vida a l’obra de palma i de procurar que els joves continuïn aquest procés. 

L’ONG "Voluntaris de Mallorca” s’encarregarà de la venda de les estormies per tal de recaptar fons solidaris pel projecte de sanejament bàsic i subministrament d’aigua a la població de Patzalá San Antonio Ilotenago (Quiche) de Guatemala, a partir d’un projecte consistent en crear una xarxa de distribució d’aigua potable per gravetat que doni subministrament a 53 famílies de l’aldea de Patzalà amb un total de 318 beneficiaris. Per a això el projecte contempla la captació natural d’aigua des del seu naixement, diversos tancs que serveixin com a dipòsit, una xarxa de conducció i una xarxa de distribució a domicilis particulars.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb