Es Saig de Manacor

Blog del Centre d'Informaciˇ Jove de l'Ajuntament de Manacor. Agenda sobre educaciˇ, oci i cultura. Informaciˇ jove


Concert gratu´t de La Vella Dixieland a Porto Cristo

infojovemanacor | 29 Juny, 2007 11:43

El concert se celebrarà dissabte 14 de juliol dins el programa de les festes patronals de Porto Cristo, al Passeig de la Sirena a partir de les 22 hores.

La Vella Dixieland és un dels més grans grups de jazz de l'estat i fa 25 anys que fan moure al públic amb el seu jazz popular. Aquesta petita orquestra de formidables músics dur ja més de 1.800 actuacions en la seva carrera i la frescor dels seus concerts perdura.

Els acompanyaran l'stickista Guillermo Cides i el bateria Jerry Marotta. Marotta és un dels bateries més nomenats actualment, amb una carrera brillant al costat de Peter Gabriel, King Crimson, Tears for Fears, Paul McCartney, Ani de Franco o Indigo Girls. Guillermo Cides és un dels pocs intèrprets del Chapman Stick, revolucionari instrument de 10 cordes que combina baixos i guitarra. 

 

La Vella Dixieland
 

 

Ho organitzen: Renou Col·lectiu i Delegació de Porto Cristo de l'Ajuntament de Manacor

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb