Es Saig de Manacor

Blog del Centre d'Informació Jove de l'Ajuntament de Manacor. Agenda sobre educació, oci i cultura. Informació jove


Bases del concurs de cartells de Fires i Festes 2007

infojovemanacor | 27 Març, 2007 12:03

BASES CONCURS DE CARTELLS FIRES I FESTES DE PRIMAVERA 2007

1. Hi poden concórrer totes aquelles persones que s'hi sentin interessades.

2. Cada concursant hi pot presentar totes les obres que vulgui.

3. Els treballs s’han de realitzar damunt paper o cartolina, encara que també es pot usar qualsevol altre suport que en faciliti la reproducció. Si el disseny està fet amb ordinador s’han d’entregar els arxius originals amb el format del programa de creació i també amb el format JPEG (s’entén per arxius tots aquells que són necessaris per poder fer una reproducció a impremta). El suport informàtic ha de ser en CD-ROM i sistema d’arxius compatible PC.

4. El tema és lliure. Es valorarà la creativitat de la imatge del cartell amb independència de la tipografia utilitzada. El jurat podrà suggerir, en el cas que consideri oportú, una solució distinta.

5. Es pot utilitzar qualsevol color que es pugui reproduir mitjançant el procediment de quadricomia.

6. Les obres han de dur necessàriament aquesta inscripció: "FIRES I FESTES DE PRIMAVERA 2007. Del 1 de juny al 10 de juny . MANACOR.”

7. Es concedirà un únic premi de 1.202 €.

8. Els treballs s’han de presentar amb un lema escrit al revers de l'obra. A més s’hi ha d’adjuntar un sobre tancat que contengui el nom i l’adreça completa de l’autor o autors del treball, i damunt el sobre s’hi ha d’escriure el mateix lema del treball que es presenta. Les obres s'han d’entregar al Registre de l'Ajuntament de Manacor abans de les 14 h de dia 12 d'abril de 2005.

9. El Jurat estarà format per 5 vocals, designats per la delegada de Cultura d’entre persones de reconeguda formació artística i persones vinculades al món de la cultura o representatives d’entitats ciutadanes, i una presidència que recaurà en el batle de l'Ajuntament o la persona en qui delegui. El veredicte del Jurat serà inapel·lable. Es farà públic en els vuit dies següents al termini establert per a la recepció de les obres.

10. La participació al concurs implica l'acceptació d’aquestes Bases.

11. L'Ajuntament es reserva el dret de propietat del cartell guardonat. Els autors de les obres no premiades podran endur-se-les una vegada acabades les Fires i Festes, i en tot cas abans de dia 29 de juny de 2007.

Manacor, febrer de 2007

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb