Es Saig de Manacor

Blog del Centre d'Informació Jove de l'Ajuntament de Manacor. Agenda sobre educació, oci i cultura. Informació jove


Convocatòria de proves per obtenir el Títol de Tècnic o de Tècnic superior de formació professional específica, en règim lliure per a l'any 2006

infojovemanacor | 25 Gener, 2006 10:10


Informació general


Descripció
Cada any es realitza una convocatòria per obtenir el Títol de grau mitjà o de grau superior d'uns determinats cicles (o en el seu cas mòduls) de formació professional específica en règim lliure.

Destinataris
Persones que vulguin obtenir la titulació de Tècnic o de Tècnic superior de formació professional específica i vulguin presentar-se a la convocatòria, en règim lliure.

Observacions
La documentació necessaria per a la inscripció s'ha de presentar en els respectius Instituts d'educació secundària (IES) que s'indiquen a la Resolució.

Tramitació


Terminis
Del 2 al 31 de març de 2006 (ambdós inclosos).

Requisits
Totes les persones interessades han de tenir 18 anys o complir-los dins l'any 2006 si volen examinar-se de mòduls que pertanyen a cicles de grau mitjà i 20 anys o complir-los dins l'any 2006 si volen examinar-se de mòduls que pertanyen a cicles de grau superior.

Tràmits
Presentació de la sol·licitud d'inscripció amb la documentació corresponent en els Instituts d'educació secundària (IES) que s'indiquen a la Resolució (annex II per als cicles formatius de grau mitjà i annex III per als cicles de formatius de grau superior).

Documents necessaris
- Sol·licitud d'inscripció (model inscrip 06 cat) (model inscrip 06 cast)

- Document d'identificació (DNI, passaport)

- Document acreditatiu que compleix algun dels requisits per participar a les proves lliures (vegeu art. 9 de la convocatòria d'enguany)

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb